Hoe werkt het

Waar wij de afgelopen jaren boeren in Benin hebben geholpen een onderneming te starten met een deel van onze opbrengt, willen wij dit jaar kinderen in Haïti helpen aan een betere toekomst. 
U kunt hier meer lezen over het gesteunde project.


Online bestellen

Het proces om te bepalen welk kerstpakket het beste bij u en uw medewerkers past, is voor de één een ingewikkelder proces dan voor de ander.
Heeft u uw keuze al kunnen maken? Dan kunt u uw kerstpakket eenvoudig bestellen in onze webshop. (vergeet niet in te loggen of een account te maken!)
Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Stel samen in onze showroom
In onze showroom in Oud-Beijerland kunt u inspiratie opdoen uit onze serie vooraf samengestelde kerstpakketten of kunt u aan de hand van geselecteerde producten uw eigen kerstpakketten samenstellen.

Voor vragen over de kerstpakketten kunt u contact opnemen met Raymond van Egmond via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-22991818.

Regeling voor comités
‘Wanneer u kerstpakketten besteld via www.woordendaad-kerstpakketten.nl, wordt aan u de verkoopprijs -/- 10% gefactureerd.
U factureert zelf de verkoopprijs aan uw klant. Op deze wijze komt de marge van de kerstpakketten ten goede aan uw eigen project!’